Вінницькі журналісти провели акцію протесту під стінами обласного управління міліції на захист столичної колеги Тетяни Чорновол.
— Кваліфікація скоєного залежить від експертизи, від того, які є тілесні ушкодження і чим їх завдано, — відповів головний міліціонер краю генерал Віктор Русин на прохання висловити власну думку з приводу статті кримінального провадження. — Ми ж не знаємо, які версії розглядає слідство. Могла виникнути будь-яка ситуація. Чи побиття було через професійну діяльність? Можливо. 
Тяжкість завданих травм встановлює тільки судмедекспертиза залежно від того, скільки потерпіла перебуватиме в лікарні. Якщо більше трьох тижнів — це середньої тяжкості ушкодження, якщо пошкоджено важливі органи, можуть бути тяжкі тілесні. Потім слідство дасть оцінку.
Генерал зауважив, що у Вінницькій області не допущено жодного випадку побиття журналістів за час проведення Євромайдану. «Розумію, що це ваша колега, і ви зібралися на її підтримку, — каже пан Русин. — Але є злочини, коли б’ють хлібороба, лікаря, домогосподарку, міліціонера. 
Побиття журналістки однозначно — це є злочин. Той, хто це скоїв, буде притягнений до кримінальної відповідальності. Тим більше, коли б’ють жінку, вважаю, це недопустимо взагалі».
Вінницька область.