Центральна виборча комісія на підставі протоколів окружних виборчих комісій про підсумки голосування встановила та оголосила результати повторних виборів народних депутатів України в чотирьох одномандатних виборчих округах — № 94, 132, 194 та 197, повідомили у Відділі взаємодії із ЗМІ Секретаріату ЦВК.
В одномандатному виборчому окрузі № 94 визнано обраним народним депутатом України Руслана Бадаєва (самовисування), в одномандатному виборчому окрузі № 132 — Миколу Круглова (самовисування), в одномандатному виборчому окрузі № 194 — Михайла Поплавського (самовисування), в одномандатному виборчому окрузі № 197 — Леоніда Даценка, висунутого політичною партією Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».
Під час засідання комісія розглянула скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 132 Аркадія Корнацького, яку раніше було повернуто суб’єкту звернення через її оформлення без дотримання відповідних вимог. У скарзі на дії та бездіяльність окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 132 суб’єкт звернення просив, зокрема, визнати дії ОВК з встановлення результатів волевиявлення громадян 15 грудня 2013 року такими, що не відповідають вимогам виборчого закону та визнати неправомірною бездіяльність окружної виборчої комісії у зв’язку з відмовою розглядати скарги; скасувати рішення про підсумки голосування та зобов’язати ОВК провести повторний підрахунок голосів. Однак ЦВК залишила без розгляду по суті скаргу А. Корнацького, оскільки рішення чи дії окружної виборчої комісії оскаржуються винятково до суду. У задоволенні скарги в іншій її частині комісія відмовила у зв’язку з недоведеністю обставин, на які посилався заявник в обґрунтуванні своїх вимог.