Можливо, через те, що проблема із забезпеченням міськрайТМО медичним киснем набула публічного розголосу. Ліміт на кисень до кінця року збільшили до 1500 балонів.

Вдячний усім, хто долучився до цієї теми своєю підтримкою. Ви показали, що з реакцією громадськості влада має рахуватись. Водночас спокійно (наскільки це може бути) поставився до тих, хто навіть у цьому сходив жовчю і продемонстрував якусь патологічну ненависть.

З цього приводу можна лише поспівчувати тим, хто використовує соціальні мережі так, як раніше молоді люди — в період дозрівання описували паркани.

Раджу не накидати на інших своє єство, яке базується на тому, що коли б ви обіймали високі посади, то вкрали б усе, що можна вкрасти. Не всі такі, не підганяйте інших під свою психологію та свою ущербність.

Щоб надати вам нову поживу для зловтіхи і розпускання слини, скажу й таке: не очікуючи, коли заворушиться влада, ми, зважаючи на надзвичайно складну ситуацію, закупили додатково для міськрайТМО 3 кисневі концентратори, 5 рекультиваторів бактеріологічних (очищення повітря), безконтактні термометри і пульсометри. Розвінчувачі, подбайте хоча б про «масочку» для тих, хто цього потребує. А тоді вже будете слинити і ялозити всілякі дурниці.

Ще один момент, який має нас насторожити і навіть об’єднати: на засіданні обласного штабу з боротьбі з «ковід-19» прозвучала ідея повністю перепрофілювати Новоград-Волинське міськрайТМО на коронавірусний заклад. Зрозуміло, що цього допустити не можна. Пояснювати чому, гадаю, немає потреби.

Давайте спрямуємо всю енергію для недопущення чогось подібного. Тим паче що ця страшна хвороба не діє вибірково і може чатувати на кожного.