У передплатних каталогах ви можете знайти видання на будь-який смак і гаманець — понад 2 000 всеукраїнських газет і журналів та більш як 1 500 обласних і місцевих видань представлені на їхніх сторінках. Це і політичні видання, й інформаційно-розважальні, і газети та журнали дитячої тематики.

Оформити передплату можна як завжди через листоношу та більш як у 11 000 поштових відділень по всій країні.

Для комфорту наших передплатників, особливо зараз, під час пандемії, переплатити улюблене видання можна зручно та безпечно на сайті «Укрпошти» — у розділі «Онлайн-передплата».

Передплата на зарубіжні видання триватиме до 3 грудня, а на загальнодержавні — до 16 грудня. Дату завершення передплати на місцеві видання визначають редакції цих газет та журналів, тож уточнюйте, будь ласка, інформацію в листонош або у відділеннях.

«Укрпошта» запрошує всіх клієнтів зробити добру справу, оформивши благодійну передплату дитячих видань на адресу будь-якого будинку-інтернату України в рамках проєкту «Відкрий дитині світ читання». Обрати дитячий будинок-інтернат та необхідні видання ви зможете за спеціально розробленими каталогами, що розміщуються в поштових відділеннях, а також на офіційному сайті «Укрпошти». Передплативши дитяче видання на адресу дитячого будинку, ви автоматично стаєте учасником розіграшу призів акції «Я люблю передплату».

«Укрпошта» також постійно працює над покращенням якості доставки. Це і вдосконалення маршрутів, і додаткова мотивація для листонош, і реалізація масштабного проєкту «Сільське відділення», який дасть змогу нашим клієнтам отримувати сучасні послуги в найвіддаленіших куточках країни. Цього року запустили 500 нових автівок у шести областях України, наступного — плануємо ще 1 800, щоб покрити всю територію країни. Тож, будьте певні, свіжа друкована преса завжди буде на вашому столі!

Користуйтеся «Укрпоштою», передплачуйте улюблені газети та журнали і будьте здорові.

Генеральний директор Укрпошти Ігор СМІЛЯНСЬКИЙ.