Напередодні Нового року на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського відбулася ну дуже тепла подія.
Уже 19-й рік поспіль діти, котрі постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, приходять у динамівський будинок, де на них щиро чекають добрі друзі. Цього разу зустрітися й поспілкуватися з підопічними благодійних організацій «Родина» і «Квіти полину» прийшли президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс, тренер команди Олег Блохін, один із провідних менеджерів славетного клубу Матвій Замиховський.
120 дітлахів та їхні батьки зручно розмістилися у конференц-залі. Першим до них звернувся Ігор Суркіс:
— Майже два десятиріччя ми разом. Такі стосунки багато чого варті! У дев’ятнадцять ми своїх дочок намагаємося заміж видати. Але роки пролетіли, немов один день, усім, чим могли, ми вам допомагали. Ми постійно відчуваємо підтримку ваших маленьких сердець, заряджаємося доброю енергетикою такого спілкування. Напередодні новорічних свят хочу всіх вас привітати, щиро побажати міцного здоров’я. Щоб усі існуючі проблеми залишилися в році, що минає. Щоразу такої пори ми загадуємо якісь бажання, але, на жаль, не всі вони здійснюються. У боротьбі перемагає найсильніший — ви це знаєте не гірше за нас. Будьте здорові й щасливі, а ми завжди вас підтримуватимемо.
Після бурхливих оплесків до дітей звернувся наставник першої команди «Динамо» Олег Блохін:
— Вітаю чарівних дітей та їхніх батьків з наступаючим Новим роком! Здоров’я вам, бо без нього в житті не буде щасливих днів. Я вже другий рік присутній на цьому святі, шкода, що не дев’ятнадцятий. Прекрасно розумію, наскільки вам це дорого, наскільки дорого людям, які організовують такі заходи, та й усьому київському «Динамо». Удачі вам і здоров’я!
Не залишилися осторонь і керівники благодійних організацій «Родина» і «Квіти полину» — Раїса Денисенко й Олег Липкань, які щиро подякували керівництву ФК «Динамо» (Київ) за допомогу протягом майже двох десятиліть.
Потім Київський муніципальний театр ляльок показав виставу «Принцеса на горошині». А завершився захід приємною процедурою: кожен із запрошених маленьких друзів, одержавши від ФК «Динамо» (Київ) подарунок, сфотографувався, взяв автографи. А головне — пішов додому у святковому настрої.
Ігор Суркіс (на передньому плані) та Олег Блохін вручають подарунки малечі.
Фото Володимира КОТЛЕНКА.