Футбол. У Києві розіграно традиційний Кубок зоряного капітана київського «Динамо» Віктора Колотова.
Сам турнір, окрім футбольної складової, став місцем неформального спілкування багатьох знаменитих у минулому динамівців, зокрема таких відомих гравців різних поколінь, як Андрій Біба, Віталій Хмельницький, Стефан Решко, Анатолій Дем’яненко, Вадим Євтушенко, Андрій Баль, Віктор Матвієнко. Відвідав захід колишній партнер Колотова і нинішній тренер «біло-синіх» Олег Блохін.
За Кубок цього разу боролися шість колективів. До однієї групи потрапили КПІ, «Інтеркас» та «Освіта», а іншу склали команди Університету фінансів і міжнародної торгівлі, Всеукраїнської футбольної асоціації студентів (ВФАС) і ветерани київського «Динамо».
Після серії цікавих і безкомпромісних поєдинків до фіналу вийшли «Інтеркас» і «Динамо», що прогнозувалося, бо в складах цих команд була найбільша кількість відомих у минулому футболістів. Основний час переможця не виявив — 1:1, тож володар призу визначився за допомогою серії пенальті. Влучнішими були динамівці — 4:2.
«Динамо»: Романенко, Федоров, Косовський, Дмитрулін, Костюк, Беженар, Анненков, Насташевський. Тренер — Володимир Трошкін.

«Інтеркас»: Луценко, Закарлюка, Костишин, Нагорняк, Цихмейструк, Швець, Боровик. Тренер — Петро Слободян.