На цьому глава держави наголосив у своєму відеозверненні. Ролик він записав у спеціально облаштованому в лікарні кабінеті й виклав на власній сторінці у Фейсбуці.

«Усі органи влади, вважаю, працюють у нормальному режимі, — сказав очільник країни. — Протягом цих днів в онлайні в мене проходять наради, важливі переговори, дзвінки та робота загалом». В. Зеленський повідомив, що кожного робочого дня розповідатиме громадянам про події «без посередників, без маніпуляцій та, найважливіше, — без брехні».

Коментуючи ситуацію, яка розгорнулася навколо рішення Конституційного Cуду, глава держави зазначив: «Поки що ми загасили пожежу, але сірники залишилися в руках шкідників у мантіях». Саме тому в рамках засідання комісії з правової реформи народні депутати, урядовці працюватимуть над пошуком комплексних рішень задля відновлення довіри до всієї судової системи загалом та перезапуску Конституційного Суду зокрема. Перші результати роботи цієї комісії представлять уже через тиждень, а весь процес буде максимально прозорий із залученням суспільства.

Водночас В. Зеленський висловився з приводу перемир’я на сході країни. «Ми чудово розуміємо, що воно не ідеальне, — сказав Президент. — Але є факт: втрати серед військових та цивільних зменшилися в 10 разів. Для мене це не просто красива статистика, а реально збережені життя людей». І наголосив, що працюватиме для того, щоб ця статистика покращувалася з кожним днем.

Глава держави звернувся до українців з проханням берегти себе і зміцнювати імунітет, бо COVID не робить винятків.