Тут використовують погожі дні для виконання запланованого обсягу робіт. На автошляху державного значення Р-20 Снятин — Тязів підрядна організація ТОВ «ПБС» працює одразу на двох ділянках. У селі Ясенів-Пільний Городенківського району вкладають нижній вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону, а на об’їзній Тлумача — вже верхній шар щебенево-мастикового.

Так само великий обсяг ремонтів й на дорозі міжнародного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Знам’янка в межах Рогатинського району, а також Р-21 Долина — Хуст. На останній зосереджено багато потужної техніки, яка працює цілодобово. Адже роботи тривають на високогір’ї — біля Вишківського перевалу. Новий асфальт кладуть якісно, хоч і швидкими темпами, бо синоптики прогнозують морози та сніг. А в цій місцевості зима може прийти і не за графіком.

Служба автомобільних доріг звітує, що на чотирьох гірських перевалах забезпечено чергування бригад зі снігоочисною технікою. Підрядні організації використовують агрегати для продукування сольового розчину — дисольвери. Такі заходи дієві для попередження ожеледиці.