У повідомленні Вінницької ТВК зазначено, що всі троє представляють політичну партію «Опозиційна платформа — За життя». Це 32-річний Донатас Піскун, виконавчий директор Федерації боксу України; Людмила Барабаш, керівниця секретаріату обласної організації партій; Наталя Бондарчук, директор Вінницького коледжу будівництва та архітектури Київського національного університету будівництва та архітектури.

— У разі подання особою, обраною депутатом, заяви про відмову від депутатського мандата, виборча комісія приймає рішення про визнання її такою, що не набула депутатського мандата, та визнає обраним наступного за черговістю кандидата у депутати від відповідної партії, — йдеться у постанові ТВК.

На місце вибулих прийшли 30-річний Сергій Грушко, керівник житлово-будівельного кооперативу «Польський бульвар»; 36-річний підприємець (ФОП) Ігор Горлачов; 37-річний Микола Яременко — він очолює відділення ПАТ «Вінницягаз». Своєю постановою ТВК визнала їх обраними і затвердила депутатами.

Загалом до Вінницької міськради пройшли п’ятеро представників політичної партії «Опозиційна платформа — За життя». Всього у новообраній раді 54 депутати.

Вінниця.