Глава парламенту Володимир Рибак учора нагородив відзнаками Верховної Ради працівників освіти, культури, промисловості та державних установ. Зокрема, за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів, вихованців, слухачів 29 працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів за 2013 рік присуджено Премію Верховної Ради України.

Вручаючи нагороди за вагомий особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, сумлінну працю та високий професіоналізм кращим працівникам країни, Володимир Рибак підкреслив: «Нагороди — це визнання вашої праці».

Керівник парламенту також зазначив, що «наші люди заслуговують на краще життя, на спокій і порядок». Він наголосив, що «майбутнє України будується не на Майдані, а на заводах, в аудиторіях, на ланах і підприємствах». «А ви і є наше краще майбутнє», — додав Володимир Рибак.

Голова Верховної Ради привітав присутніх з наступаючими Новим роком, Різдвом Христовим та побажав усім ладу в сім’ях та державі.

Прес-служба Верховної Ради України.

Нагороду з рук Володимира Рибака отримує директор комунального закладу «Запорізький січовий колегіум-інтернат» (Запоріжжя) Валентина Єршова.

Фото Анастасії СИРОТКІНОЇ.