Тут подарували приємні миттєвості мамам дітей з інвалідністю. У салонах краси, де вони могли причепуритися, а потім пройти фотосесію в Ірини Дмитрук. Їхні портрети 19 грудня будуть виставлені у холі Будинку культури у Корці. Одержали мами та їхні дітки і подарунки від благодійного фонду Марії Козлюк.

Своєрідну інтелектуальну крапку в акції поставив підприємець, власник мережі магазинів «Стовпинські ковбаси» Василь Галушко. Він власним коштом передплатив для десятьох мам-ангелів Корецької громади парламентську газету «Голос України», за читанням якої, як вважає, час спливатиме не так довго.

Отож з нового року завдяки спонсору Василю Галушку листоноші доставлятимуть газету в домівки мам-ангелів Марії Турович із Ганнівки, Оксани Кирильчук із Користі, Марини Бобровської з Морозівки, Зінаїди Чигир з Даничева, Людмили Дмитрук з Весняного, Катерини Качановської з Нового Корця, Олени Дунасі, Тетяни Бурси, Лілії Ососкало, Тетяни Гавлоцької із Корця.

— Щиро вдячна усім спонсорам акції за підтримку в її проведенні, бажаю усім здоров’я, успіхів, — сказала Корецький міський голова Людмила Дмитрук.

Рівне.