Їх мають одержати на свято від власника підприємства, депутата Рівненської обласної ради, голови фракції «Батьківщина» в облраді Миколи Кучерука (на знімку) півтори тисячі дітей-сиріт, напівсиріт, дітей атовців, із малозабезпечених сімей Костопільського району. Такій традиції вже двадцять років.

А у ці святкові ящички є що покласти, бо підприємство у Костополі випускає більше двохсот найменувань продукції кондитерської групи. Це і мармелад, зефір різних видів, пряники, соломка тощо. Фішка продукції — замість штучних барвників природні, зокрема, сік столового буряка, а також природні наповнювачі у вигляді пюре чорної смородини, яблук, гарбузів тощо.
Кладуть у ящички і віденські вафлі.

— На нашому підприємстві єдина в Україні лінія по виробництву м’яких «віденських» вафель, — розповідає головний технолог «Родини» Тетяна Небісь.

— Ми випускаємо їх з начинками із чорної смородини (на знімку), вишні, згущеного молока, солоної карамелі, декоровані глазур’ю. Вони користуються дедалі більшим попитом у нашій країні. Їх охоче купують і в Румунії. А загалом нашу кондитерську продукцію ми поставляємо ще й в Ізраїль, Литву, США, Грузію, Молдову та інші країни.

А ще підприємство випікає більше п’ятдесяти найменувань хлібобулочних виробів і, за словами начальника відділу продажу Надії Мерленко, постачає їх у 480 торгових точок Рівненщини. Найбільшою популярністю користуються серед покупців хліб «Щедрий», «Волинський», «Житнє диво», «Зернятко», бездріжджовий «Перевесло» та інші.

Під маркою «Родина» продаються також смачні ковбасні вироби, майонези. Одне слово, підприємство виправдовує назву своєї торгової марки, бо, справді, випускає продукцію для всієї родини. І покупці вже оцінили її якість і чудовий смак.

Рівне.

Фото надані автором.