На знімку (зліва направо): частина колективу — учасники благодійної акції, працівники Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА Ірина Місюра, Юлія Мулик, Тетяна Буняк, Олександр Поліщук, Зоряна Жильчук, Тетяна Панасюк, Людмила Заїка.

Працівники Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА, яке очолює Олександр Поліщук, часто дописують до парламентської газети «Голос України», є її постійними читачами і передплатниками. Схвалюють те, що видання багато пише про наших захисників Вітчизни, людей мужніх і патріотичних.

Тож на Святого Миколая з  ініціативи Олександра Поліщука цей невеличкий, але дружний колектив власним коштом передплатив у подарунок газети нашим бійцям, які захищали цілісність держави на сході. Газета надходитиме в їхні домівки з нового року. Вони читатимуть про своїх побратимів на сторінках, які видання присвячує нашим воїнам.

Не забули передплатити газету і для Надії Іванівни Полюхович із села Курозвани Гощанського району, син якої Дмитро Казачонок загинув на сході. Жінка була розчулена не так подарунком, як увагою до неї, і дуже дякувала молодій команді управління.

Листоноші носитимуть газету з нового року і в домівки Галини Василівни Тарасюк із села Курозвани Гощанського району, яка не дочекалася з війни сина Олега Тарасюка; Оксани Макарівни Карнаух із села Зарічне цього самого району, син якої Микола Карнаух загинув в АТО; Левчук Тетяні Іванівні з Бабина, в якої війна забрала сина Сергія Левчука.

— Ми раді, що хоч цим невеличким подарунком зігріли серця таких мужніх і сильних духом мам загиблих воїнів, — каже Олександр Поліщук. — Схиляємо перед ними голову в пошані за те, що виростили і виховали таких чудових синів.

Фото автора.