Ця жінка має авторитет серед колег та пацієнтів завдяки своїй людяності, увазі, пунктуальності.

Сніжана Василівна народилася на Луганщині. Згодом родина переїхала на Житомирщину. Сніжана закінчила школу в Краснополі Чуднівського району. Має дві вищі освіти: закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом (бакалавр психології), а також приватний вищий навчальний заклад «Київський інститут бізнесу та технологій» (спеціаліст з психології). Останні дев’ять років мешкає у Бердичеві.

— Практичним психологом я почала працювати в 2016 році в госпіталі ветеранів війни Житомирської обласної ради, — розповіла пані Сніжана. — З минулого року завдяки ініціативі головного лікаря закладу, заслуженого лікаря України Павла Журбенка, ми проходимо стажування й підвищуємо свій професійний рівень на базі 23-го військового медичного шпиталю м. Льондек-Здруй у Польщі. Цю дворічну програму фінансують поляки. Там на серйозному рівні готують 12 українських психологів з Житомирщини та Вінниччини.

У госпіталі Сніжана разом зі своєю колегою займаються медико-психологічною реабілітацією учасників бойових дій на сході нашої країни. Йдеться про цілий комплекс заходів, спрямованих на те, щоб швидше повертати підопічних до повноцінного мирного життя.

На дозвіллі Сніжана полюбляє подорожувати, читати книжки, відпочивати на природі, переглядати фільми, залюбки проводить час із сином Володимиром за шахівницею.

— У житті — багато доброго. Не бракує, на жаль, і прикростей. Але з усіх ситуацій варто виходити з гордо піднятою головою, — каже пані Сніжана. — Я рада, що маю таку прекрасну роботу, чудовий колектив, мудрого й досвідченого керівника, котрий дбає не лише про нас, а й про покращення умов для пацієнтів. Отже, дивлюся в майбутнє з оптимізмом.

Житомирська область.

Фото автора.