Станом на 14 січня у відділенні вже народилося 17 немовлят: 11 дівчаток та 6 хлопчиків.

Уже перший тиждень нового року подарував батькам шестеро немовлят. Перша дівчинка вагою 3,100 кг та зростом 51 см народилася 2 січня. Щасливими батьками стала родина Демиденків із села Тишківка.

4 січня двоє дівчаток та хлопчик стали радістю для сімей Юлії Садової із м. Дебальцеве на Донеччині, Марини Бичук із смт Добровеличківка, Катерини Шевчук із с. Йосипівка Вільшанського району. 5 січня побачив світ хлопчик у сім’ї Аліни Молчанової з м. Помічна. У переддень Різдва радісна звістка про народження донечки прийшла в родину Марії Іванченко з смт Добровеличківка.

Дівчатка також стали радістю для сімей Андріянових із с. Карбівка, Чепелюк із с. Тишківка, Деяк із м. Помічна, Скиридон із с. Піщаний Брід, Кламт з с. Добрянка та Єнчевих з с. Вівсяники Вільшанського району, Пилипенко Мирослави з с. Нерубаївка Новоархангельського району.

Хлопчики порадували сім’ї Підлубних з с. Тишківка, Бутенко із с. Тернове та Корольових з смт Добровеличківка.

Цікаво, що саме на Меланки народилося дві дівчинки, а на Василя — два хлопчики!

Довідково

За минулий рік медики пологового відділення лікарні допомогли з’явитися на світ 203 немовлятам. Дівчаток народилося 106, хлопчиків — 97. У сім’ях із сільської місцевості — 122, із міст — 81. Найменша вага новонародженого — 1,900 кг, найбільша — 4,500 кг. Також торік народилася одна двійня дівчаток.

За інформацією завідувачки пологового відділення Тетяни Рябовол, мами та дітки почуваються добре та готуються до виписки.

Фото надано автором.