На знімку: «Заставнівська волонтерська сотня».
Це вже 45-та відправка виготовлених ґаздинями домашніх страв на передову. Харчі поїхали у гарячі точки Донецької та Луганської областей.
Дотримуючись усіх карантинних вимог, працюючи по своїх домівках, волонтери готували традиційні страви, зокрема голубці, які вже стали улюбленими для солдат, а також печеню, ковбаси та інші шедеври місцевої кухні.
Усе це звозили на подвір’я сотника Марії М’якоти, де наготовлене «замащували» у буковинській печі. Цього разу за зібрані кошти придбали 200 кілограмів риби, яку приготували за місцевою рецептурою, як і м’ясо. Також за зібрані кошти закупили пальне.
Долучилися і юні друзі української армії. Вони передали цілу серію малюнків-оберегів, а також листівок. Небайдужими були учні і вчителі Заставнівської гімназії, які підготували новорічні стінні газети та теж зібрали продукти.