Люди обурені незадовільним санітарним станом Запоріжжя, несвоєчасним відновленням ділянок після виконання ремонтних робіт на мережах КП «Водоканал» і концерну «Міські теплові мережі».

У міськраді відповідають, що провина за це лежить не на пересічних комунальниках, а на керівниках профільних служб, які не можуть організувати роботу на належному рівні. І яких призначало на посади саме ефективне й мудре міське керівництво — багатьом накази підписував особисто міський голова Володимир Буряк.

Очевидно, для того щоб зменшити градус народного обурення й дати народу когось на заклання, він привселюдно заявив про те, що на цілий місяць позбавив премій керівників, відповідальних за сферу житлово-комунального господарства. І про те, що начебто вимагав від комунальних служб активізувати роботу.

«Було встановлено конкретні строки приведення міста в належний санітарний стан. У результаті завдання не виконано. Кожен із вас може переконатися в цьому особисто. Достатньо проїхатися чи пройтися дворами. Адже насамперед це стосується прибудинкових територій — не вивезено гілки, листя, сміття біля контейнерних майданчиків», — розповів Володимир Буряк. Однак водночас наголосив, що нових конкретних строків для наведення ладу не називає.

Запоріжжя.