За два дні вдалося заготовити 43 відра вареників, 20 — салату «Олів’є», 15 кілограмів свіжозасоленого сала, солодощі, консервацію тощо. Смачненьке солдатам повіз лучанин Роман Ковальчук.
«Їхатимемо через Маріуполь, Волноваху, заїжджатимемо до Мар’їнки, Авдіївки. Відвідаємо добровольчі батальйони, військові частини, роту «Світязь», — ділиться він планами.
«Приготувати домашні страви для бійців прийшли чотири десятки волонтерів. Роботу розпочали на вихідних. Цього разу акція «Олів’є для солдата» є наймасштабнішою», — розповідає організаторка акції Наталія Грушка.
В одному приміщенні волонтери нарізали салат, у другому — ліпили та варили вареники. Долучилися й волонтери з Рівного.
Спільне приготування страв для воїнів лучани з мікрорайону Вишків організовують не вперше. У Ганни Пащук, яка постійно бере участь у схожих акціях, чоловік є учасником бойових дій. Як каже жінка, головна мета — подарувати бійцям трохи тепла та любові від земляків.