Як заявив гендиректор ПАО «Запоріжсталь» Олександр Мироненко, «розуміючи, яке значення має інфекційна лікарня для міста й області, керівництвом комбінату ухвалено рішення надати фінансову допомогу для відновлення ковідного відділення медзакладу. Крім того, постараємося в максимально стислий термін завершити будівництво та ввести в експлуатацію кисневу станцію в лікарні. Звичайно, плануємо тісно співпрацювати з контролюючими органами, щоб вони все перевірили і переконалися в безпеці та високій якості роботи».

Нині лікарня працює, пацієнти з інших відділень одержують медичну допомогу в повному обсязі. Хворі, які проходили лікування в ковідному відділенні, з їхньої згоди, мають можливість перевестися в інші медустанови міста, де є необхідні відділення.

Водночас голова облради Олена Жук підписала розпорядження про проведення перевірки інфекційної лікарні, спрямованої на з’ясування дотримання директором установи Володимиром Шинкаренком умов контракту. Також для розгляду на сесії облради виноситься проект рішення про відсторонення його від виконання повноважень керівника підприємства на період службового розслідування.