«Міліція очима дітлахів» — під такою назвою пройшов обласний конкурс малюнка серед дітей працівників міліції краю, присвячений Дню міліції України.

У переддень професійного свята та Дня Святителя Миколи Чудотворця у Головному управлінні МВС України в Донецькій області відбулося нагородження призерів творчого змагання. На конкурс було надіслано понад сто робіт, серед яких журі визнало кращими 23 малюнки — в різних номінаціях. Заступник керівника обласного управління Костянтин Богданов разом із колегами вручили переможцям дипломи та сувеніри, а всі присутні на урочистостях учасники конкурсу отримали смачні подарунки. Запам’ятались твори лауреатів Аліни Михалик, Карини Галецької, п’ятирічного Єгора Дем’яненка, з добрим гумором малюнок Микити Гонтаря. А гран-прі виборола 13-річна Марія Лихо з Харцизька (на знімку — її малюнок).
І не обов’язково ставати професійними художниками, будь-яке захоплення мистецтвом збагачує духовний світ дитини, робить життя цікавим і корисним.
Як і в учасників дитячих ансамблів «Сувенір» та «Зоренька», котрі подарували кілька чудових танцювальних і пісенних номерів (на знімку).
 
Фото автора.