Тут за підтримки уряду Данії та Міжнародної організації праці створили гастрономічну лабораторію, де вивчатимуть новітні кулінарні технології, чиї назви наведені вище. І не самі, а під керівництвом шеф-кухарів кращих ресторанів Херсона, Олешок, Нової Каховки, Одеси. У свою чергу, нові знання майбутніх кухарів дадуть їм змогу підвищити фахову вправність і без проблем знайти вакансію на ринку праці за відповідним фахом. Адже учити та переучувати їх безпосередньо на робочому місці, як це часом буває, не доведеться.
108
Ф’южн, папільйот, термоміксінг. Усі ці загадкові для більшості українців терміни відтепер увійдуть у лексикон учнів та майстрів виробничого навчання Вищого професійного комерційного училища Херсона.

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Жителі Херсонщини отримують офтальмологічну допомогу від мобільної команди лікарів 340
-
2На Житомирщині відбувся Форум «Лісові ресурси: сучасні виклики та перспективи» 90
-
3Верховна Рада України ухвалила закон щодо єдиних підходів в оплаті праці державних службовців 61
-
4З початку року 1182 агрогосподарства отримали понад 6 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9» 53
-
5Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир 51