Тут за підтримки уряду Данії та Міжнародної організації праці створили гастрономічну лабораторію, де вивчатимуть новітні кулінарні технології, чиї назви наведені вище. І не самі, а під керівництвом шеф-кухарів кращих ресторанів Херсона, Олешок, Нової Каховки, Одеси. У свою чергу, нові знання майбутніх кухарів дадуть їм змогу підвищити фахову вправність і без проблем знайти вакансію на ринку праці за відповідним фахом. Адже учити та переучувати їх безпосередньо на робочому місці, як це часом буває, не доведеться.
106
Ф’южн, папільйот, термоміксінг. Усі ці загадкові для більшості українців терміни відтепер увійдуть у лексикон учнів та майстрів виробничого навчання Вищого професійного комерційного училища Херсона.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Верховна Рада України прийняла Закон щодо вдосконалення регулювання угод про визнання винуватості у кримінальних провадженнях щодо корупційних кримінальних правопорушень та кримінальних правопорушень, пов’язаних з корупцією 62
-
2Перший віцеспікер Олександр Корнієнко здійснив дводенний робочий візит на Житомирщину 53
-
3Верховна Рада України прийняла за основу законопроєкти 50
-
4Євгенія Кравчук: Складено першу підозру російському археологу за злочин проти української культурної спадщини в Криму 43
-
5Комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендує Верховній Раді прийняти в цілому законопроєкт щодо вдосконалення регулювання угод про визнання винуватості у кримінальних провадженнях щодо корупційних кримінальних правопорушень та кримінальних правопорушень, пов’язаних з корупцією 42