Тут за підтримки уряду Данії та Міжнародної організації праці створили гастрономічну лабораторію, де вивчатимуть новітні кулінарні технології, чиї назви наведені вище. І не самі, а під керівництвом шеф-кухарів кращих ресторанів Херсона, Олешок, Нової Каховки, Одеси. У свою чергу, нові знання майбутніх кухарів дадуть їм змогу підвищити фахову вправність і без проблем знайти вакансію на ринку праці за відповідним фахом. Адже учити та переучувати їх безпосередньо на робочому місці, як це часом буває, не доведеться.
108
Ф’южн, папільйот, термоміксінг. Усі ці загадкові для більшості українців терміни відтепер увійдуть у лексикон учнів та майстрів виробничого навчання Вищого професійного комерційного училища Херсона.
![У Херсоні відкрили гастрономічну лабораторію](http://www.golos.com.ua/images_article/orig/2021/03/040321/пфыекщ.jpg)
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Сьогодні відзначають Міжнародний день людського братерства 79
-
2Верховна Рада України вдячна Нідерландам за вагому військову та гуманітарну підтримку України 71
-
3Голова Верховної Ради України та Голова Великих Національних Зборів Туреччини обговорили стратегічне партнерство та досягнення справедливого миру в Україні 61
-
4Нові посади, на які призначені українські парламентарі у ПАРЄ 60
-
5ТСК затвердила попередні результати і висновки розслідування можливих фактів порушень при встановленні тарифів на транспортування природного газу 59