Лижі. Трентіно (Італія). XXVІ Всесвітня зимова Універсіада-2013. Українські спортсменки Катерина Григоренко та Марина Анцибор завоювали відповідно золоту і бронзову медалі в перегонах на 5 кілометрів вільним стилем. Григоренко розділила першість з норвежкою Астрід Оейре Слінд, показавши результат 13 хвилин 27,1 секунди. Ще одна українка — Катерина Сердюк посіла четверте місце.
Фехтування. Лаупгайм (Німеччина). Ксенія Пантелєєва стала переможницею юніорського етапу Кубка світу з фехтування на шпагах. Якщо не вважати поєдинок в 1/32 фіналу з Ніколь Ав із Сенегалу, який завершився з розгромним рахунком 15:4 на користь нашої спортсменки, фінал виявився найлегшим боєм для українки на цих змаганнях.
Француженку Александру Луїзу Марію Пантелєєва перемогла з рахунком 15:8. А от на шляху до «золотого» матчу українській спортсменці довелося неабияк попрацювати. В 1/16 та 1/8 фіналу Ксенія з розривом лише в один укол здобула перемоги над француженками Каролін Віталіс і Філліпін Тачот.
У чвертьфіналі дещо спокійніше вона здолала росіянку Вікторію Кузьмєнкову (15:12), а у півфіналі проти польки Ягоди Загали знову вирішила результат бою на свою користь в останній момент — 15:14.
Санний спорт. Парк Сіті (США). П’ятий етап Кубка світу, останній із серії відбіркових до ХХІІ зимових Олімпійських ігор у Сочі. Цього разу в основну сітку змагань відібрався львів’янин Андрій Кісь, який у заїздах на санях-одиночках посів 28-ме місце.
За попередніми даними, на олімпіаду відібрались Андрій Кісь, Андрій Мандзій та Олена Стецків. Українська двійка у ліцензійному рейтингу двадцята, але, швидше за все, і Роман Захарків, і Олександр Оболончик у Сочі поїдуть за естафетною квотою, а отже, візьмуть участь і в особистих змаганнях.
Остаточне рішення щодо складу учасників Олімпійських ігор за Міжнародною федерацією санного спорту, яке вона ухвалить до 31 грудня.