Київський футбольний клуб «Арсенал», який був знятий з чемпіонату України через банкрутство, збирається знову повернутися у великий футбол. За повідомленням офіційного сайту «канонірів», клуб уже знайшов іноземного інвестора, який готовий вкладати в команду гроші.
«На даний момент один іноземний інвестор виявив бажання розглянути можливість своєї фінансової участі у відродженні «Арсеналу». І це тільки перший сигнал — наш клуб відкритий до співпраці і з радістю розгляне пропозиції від спонсорів та інвесторів, готових не лише вкласти матеріальні кошти у відродження першої команди, а й зробити внесок у розвиток столичного футболу», — пишеться на офіційному сайті клубу.
Учора в Києві повинні були відбутися загальні збори Прем’єр-ліги, де мали вирішити, зокрема, долю турнірних очок «Арсеналу», який припинив своє існування. Але знову не було кворуму.
З авторитетних джерел ми дізналися, що позитивне рішення стосовно «канонірів» могли ухвалити вже давно. Адже фінансову допомогу арсенальцям готові були надати кілька провідних клубів Прем’єр-ліги. Але команді, а не її колишньому власнику...