Кількість активних хворих —184 099 осіб. У МОЗ повідомляють, що у восьми областях перевищено норму госпіталізації пацієнтів із COVID-19. У червоній зоні залишаються Івано-Франківська, Житомирська, Закарпатська та Чернівецька області, де перевищено епідеміологічний поріг (в Івано-Франківській, Закарпатській та Житомирській областях), коефіцієнт виявлення нових випадків

COVID-19, а також рівень госпіталізацій. У Закарпатській області перевищено рівень завантаженості лікарняних ліжок із киснем — 71,5 відсотка (за норми менш ніж 65 відсотків).

Київ, Вінницька, Донецька, Київська, Львівська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька і Черкаська області перебувають у помаранчевій зоні. Решта регіонів — у жовтій зоні.

У столиці за звітну добу виявили 644 хворих на коронавірус. Про це повідомив київський міський голова Віталій Кличко.

«644 підтверджені випадки захворювання на коронавірус за добу в столиці. Померли 17 осіб. Загалом за період пандемії у місті 2 809 летальних випадків від вірусу. А підтверджених випадків захворювання на сьогодні вже 143 161», — наголосив міський голова.

В Україні триває вакцинація від коронавірусу. За даними МОЗ, від початку кампанії щеплено 23 480 оcіб, із них отримали першу дозу — 23 480 осіб, завершили вакцинацію (отримали дві дози) — 0 осіб. 9 березня було щеплено 4 362 особи.