«Манчестер Сіті» (Англія) — «Боруссія» (Німеччина, Менгенгладбаг). 2:0. Будапешт (Угорщина). «Ференц Пушкаш Арена». Голи: де Брейне, 12, Гюндоган, 18. Перший матч — 2:0.

У першому таймі гра для «МС» складалася дуже комфортно, як, власне, зазвичай у цьому сезоні. Результат протистояння було, по суті, вирішено після двох чудових м’ячів, які в дебюті зустрічі забили де Брейне і Гюндоган.

І впродовж усього ігрового часу «Сіті» повністю контролював гру. Нині підопічні Гвардіоли мають вигляд фаворитів турніру.
Українець Олександр Зінченко з’явився на полі на 63-й хвилині, замінивши Жоау Конселу. Зіграв Сашко якісно й упевнено.

«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Аталанта» (Італія, Бергамо). 3:1. Мадрид. «Альфредо Ді Стефано». Голи: Бензема, 34, Рамос, 60 (п), Асенсіо, 85 — Муріель, 83. Перший матч — 1:0.

«Реал» провів зустріч переконливо. Майже весь час грав першим номером. І довів до логічного кінця справу, розпочату в Бергамо.

Наш Руслан Малиновський потрапив до стартового складу італійського клубу. І провів на полі всю зустріч. Він був чи не найпомітнішим у складі «Аталанти». Зіграв корисно, діяв завзято, постійно був налаштований на боротьбу. А от його команда не змогла нав’язати свою гру іменитим господарям. І залишає Лігу чемпіонів.