17-річний місцевий мешканець завдав кілька ударів сокирою по голові 43-річній листоноші С.Н., коли та доставляла періодику та пенсії сарненчанам, викрав сумку, в якій було 18 тисяч пенсійних гривень, і намагався втекти. «Швидка» лише констатувала смерть жінки.

Жила С.Н. у Немовичах Сарненського району, а працювала у місті Сарни, бо в селі нелегко знайти роботу. Люди відгукуються про неї як про привітну і доброзичливу людину. У С.Н. було шестеро дітей...

Правоохоронці оперативно встановили і розшукали підозрюваного у вбивстві 17-річного сарненчанина. Знайшли при ньому викрадені кошти. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, зізнався у скоєному. Слідчі Сарненського районного відділу поліції за процесуального керівництва Сарненської окружної прокуратури повідомили йому «про підозру у скоєнні умисного вбивства, вчиненого з корисливих мотивів, та розбою, спрямованого на заволодіння майном, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень». Також слідчі підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.