Тут мешкають колишній працівник ТОВ «Юнігран» Микола Кириченко та його дружина Надія (на знімку), котра більш як 30 літ пропрацювала вчителем у школі й 25 років обиралась депутатом селищної ради. В оселі подружжя спалахнула пожежа, яка завдала сім’ї великих збитків.

— Не побажаю навіть найлютішому ворогу того, що довелось пережити нам у ті моторошні хвилини, — розповіла пані Надія. — Вигоріло все: дах, речі домашнього вжитку, побутова техніка. Якби не дії місцевих рятувальників і сусідів, то не знаємо, де б ми були взагалі...

У скрутну хвилину плече допомоги Кириченкам підставила громада — односельці, учні, сусіди, друзі. За увагу й турботу, співчуття й допомогу в біді Надія Василівна і Микола Степанович також вдячні секретарю Малинської міської ради Василю Майстренку.

— Дякуємо за допомогу й народному депутату України, нашій землячці Тетяні Грищенко, котра однією з перших відгукнулася на наше горе і допомогла коштами, пообіцяла надати матеріали для якнайшвидшого відновлення нашого будинку, — наголосила Надія Василівна.

Допомогти грошима пообіцяли цій родині й у селищній раді, а також депутат Житомирської обласної ради, генеральний директор ТОВ «Юнігран» Сергій Диняк.

Житомирська область.

Фото автора.