На знімку: під час нагородження.

За фактами незаконної порубки лісу відкрито 70 кримінальних проваджень, 18 із яких уже скеровано до суду. Крім того, поліція активно протидіє незаконному обігу зброї та наркотиків, а також гральному бізнесу. Про це йшлося під час колегії ГУ Нацполіції в області з підбиття підсумків роботи в І кварталі 2021 року.

Т. в. о. начальника поліції Донецької області Артем Кисько повідомив про результати службової діяльності правоохоронців за пріоритетними напрямами, серед яких — контроль за дотриманням карантину, реалізація проекту «Поліцейський офіцер громади», взаємодія з міжнародними партнерами та громадськими організаціями в межах програми «Підтримка реформ із розвитку верховенства права в Україні «ПРАВО —Поліція». Технічна допомога, що була надана, — автомобілі, модулі для блокпостів тощо, дозволила покращити поліцейський сервіс та розвивати інновації, однією з яких стало відкриття першого в Україні креативного хабу «Відкрита поліція».

Під час колегії відзнаками МВС і ГУ НП заохочено представницю Громадської ради при МВСУ Ірину Козку та поліцейських Донеччини, які, разом із виконанням своїх безпосередніх службових обов’язків, допомагають робити поліцію відкритішою й доступнішою.

Донецька область.

Фото відділу комунікації поліції області.