Нещодавно народний депутат Микола Джига зустрівся в будинку культури селища міського типу Муровані Курилівці з активом району.

Парламентарій розповів про свою роботу у Верховній Раді України, законопроекти, над якими працює. Особливу увагу народний депутат приділяє розвитку соціальної сфери, галузям освіти, охорони здоров’я, культури. До речі, саме за його перебування на посаді голови обласної державної адміністрації почалися зрушення із благоустрою в цих сферах, цими проблемами він переймається і тепер.

Кожен робочий візит народного депутата України Миколи Джиги до Мурованокуриловецького району — особлива подія для його жителів. Виборці високо оцінюють його роботу. Найболючіше питання — газифікація району, якій парламентарій сприяє до сьогодні.

У кожний колектив він іде із щирою усмішкою та подарунками. У дошкільні заклади — телевізори, ноутбуки, меблі, у школи — інтерактивні мультимедійні дошки, принтери, комп’ютери, спортивне обладнання та інвентар. Нещодавно Микола Васильович організував поїздку талановитих дітей району до розважального центру Вінниці.

«Усе, що стосується дітей, а особливо, якості їхньої освіти — надзвичайно важливо, — зазначив Микола Васильович. — І немає значення, де навчаються дітки — в сільській чи міській школі. Адже діти — це наше майбутнє, тому, інвестуючи в них сьогодні, ми закладаємо основу нашого гарного майбутнього».

І тому він завжди турботливо ставиться до обдарованої молоді, сприяє навчанню у вищих навчальних закладах дітей із малозабезпечених сімей.

На зустрічах М. Джига уважно вислуховує всі пропозиції та прохання людей, за підсумками цих бесід готуються депутатські запити та звернення до різних інстанцій.

Народний обранець глибоко переконаний, що проблем, які не можна розв’язати, не існує. Необхідні лише довіра людей, бажання працювати, чітко визначена мета і високий професіоналізм кадрів — тієї команди однодумців, що здатна втілити в життя найсміливіші задуми.

 

Вінницька область.

Фото надано прес-службою депутата.

Народний депутат Микола Джига завітав до Мурованокуриловецького дитсадка №1.