«Мені випала нагода прочитати перший тренінг, який має допомогти жінкам, які працюють в органах місцевого самоврядування, досягати успіху та вдосконалити управлінські та лідерські якості», — зазначила політикиня.

На заході йшлося про створення нових сенсів та продукування суспільних трансформацій, про вміння здійснювати емоційний вплив у різних ситуаціях взаємодії з підлеглими — надихати та зміцнювати командний дух, урегульовувати конфлікти, ініціювати зміни, підтримувати особистісні взаємостосунки, допомагати іншим удосконалюватися.

«З набуттям досвіду починаєш розуміти, що тобі не досить просто керувати проектами, потрібно керувати змінами, процесами, думками, реалізовувати себе. Тому я щиро заохочую і підтримую всіх жінок, хто ПРАГНЕ, але сумнівається, що МОЖЕ, не боятися та не вагатися, а йти в політику, у владу і змінювати світ на краще!», — зазначила на своїй сторінці у Фейсбуці заступниця глави парламенту.

Академія, за словами Марини Хонди, має допомогти жінкам, які працюють у системі місцевого самоврядування, вдос-коналити управлінські та лідер-ські навички. До речі, 80 відсотків службовців міста — жінки.

Ініціатива щодо відкриття Київської академії жіночого лідерства, зазначила Тетяна Новицька (керівник навчальної програми Академії жіночого лідерства, кандидат наук з державного управління), — це крок до підтримки жінок, які працюють у КМДА: «Вони не завжди відомі, містяни не впізнають їх на вулицях, але саме вони кожного дня своєю працею забезпечують життя великого міста, тому розвиток і подальше навчання цих чудових жінок — це запорука сучасних змін і творчого розвитку всього міста. Нехай складається світлий шлях цього починання».

Фото зі сторінки Олени Кондратюк у Фейсбуці.