Шестиповерхова будівля площею 4,5 тис. кв. м на вулиці Миколи Шпака має 11 навчальних аудиторій, у яких можуть розміститися майже 700 студентів, комп’ютерний клас, івент-хол, спортзал та тераса.

«Нова будівля КШЕ дійсно вражає, але найголовніше — це атмосфера та потенціал цих світлих людей, які тут зібралися, щоб змінювати країну на краще, створюючи можливості для якісної освіти», — сказав глава держави.

Президент КШЕ Тимофій Милованов подякував Володимиру Зеленському та зазначив, що метою цього навчального закладу є зміна суспільства та країни на краще завдяки освіті. І вся спільнота Київської школи економіки, впроваджуючи високі стандарти якості освіти, докладає багато зусиль на шляху до досягнення цієї мети.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль побажав Київській школі економіки процвітання, адже вона вже довела свою ефективність і прогресивність. Голова уряду висловив сподівання, що нове приміщення КШЕ стане новою сторінкою у розвитку закладу, інформує офіційне інтернет-представництво Президента.

«Нехай ця сторінка буде світлою й дуже успішною для нашої держави», — сказав він і нагадав, що школа реалізує проекти, які допомагають взаємодії всіх гілок влади з бізнесом.