«Фіорентина» (Італія, Флоренція) — «Дніпро» (Україна, Дніпропетровськ). 2:1. Голи: Коноплянка, 13, Гоакін, 42, Куадрадо, 77.

«Фіорентина»: Нете, Гонсало, Ронкалья, Куадрадо (Аквілані, 81), Фернандес (Пісарро, 70), Савич, Гоакін, Борга, Амброзіні, Паскуаль, Рідер (Ілічич, 76). Тренер — Вінченцо Монтелла.

«Дніпро»: Бойко, Влад (Калинич, 76), Мандзюк, Канкава, Коноплянка, Чеберячко, Зозуля, Гама (Кулаков, 63), Ротань, Федецький, Політило (Селезньов, 69). Тренер — Гуанде Рамос.

Рефері — Артур Соарес Діас (Португалія).

Флоренція. Стадіон «Артеміо Франкі». 12 486 глядачів. 9 градусів.

Дніпропетровці, котрі достроково забезпечили собі участь в 1/8 фіналу, у Флоренції повели в рахунку. Здавалося, їм до снаги взяти реванш за поразку від «фіалок» у Дніпропетровську. Але, як кажуть, не вистачило «пального», щоб на належному рівні провести всю зустріч.

— Треба завжди пам’ятати, як Отче наш, що матч триває 90 хвилин, — прокоментував гру підопічних Гуанде Рамос. — Так, ми добре почали, і в першому таймі перевага була на нашому боці. У другій половині «Фіорентина» помітно додала у швидкості. Пропущений м’яч в кінці першого тайму настрою нам не додав, а скоріше зробив наших футболістів скупішими. Чого тут приховувати, після перерви «Фіорентина» мала перевагу. Як наслідок, ми пропустили ще. В результаті поєдинок завершилася нашою поразкою.

Програвати, звичайно, неприємно. Але це — локальна подія. Й умовна невдача нас не засмутила, адже виступ «Дніпра» загалом успішний. І ми його вітаємо з досягненням мети!