Вже до кінця року у селі Великий Мидськ, що у Костопільському районі на Рівненщині, запрацює культурно-дозвіллєвий комплекс (КДК), запевнив голова Рівненської ОДА Василь Берташ. На реалізацію цього проекту пішло 11,8 мільйона гривень з державного та районного бюджетів. За ці кошти капітально відремонтували двоповерхове приміщення, де розміщувався Будинок культури і сільська рада, звели третій поверх, збудували нову котельню на твердому паливі, утеплили фасад, замінили внутрішні та зовнішні мережі, встановили енергозберігаючі вікна, облаштували внутрішні вбиральні, душову.

Для більш як двохсот дошкільнят і учнів та стількох же молодих людей у культурно-дозвіллєвому комплексі працюватимуть гуртки хореографії і танцювальної аеробіки, журналістики, декоративно-ужиткового мистецтва, гри на музичних інструментах, вокалу, також тут навчатимуть грати у шахи та настільний теніс. Другий поверх триповерхового приміщення буде відведено сільраді, тут також облаштують народознавчий музей. Матиме сільська молодь де провести дозвілля й у вечірній час, адже на першому поверсі поруч із актовою залою облаштовано диско-зал. А для любителів спорту поруч із КДК будуть волейбольний і баскетбольний майданчики.
Загалом у Костопільському районі цей рік ознаменувався не лише відкриттям КДК у Великому Мидську, а й Будинку культури у селі Злазне та оновленого дитячого відділення Костопільської центральної районної лікарні.