Група В. «Галатасарай» (Туреччина, Стамбул) — «Ювентус» (Італія, Турин). 1:0. «Реал» (Іспанія, Мадрид) — 16 очок, «Галатасарай» — 7, «Ювентус» — 6, «Копенгаген» (Данія) — 4.
Група E. «Челсі» (Англія, Лондон) — «Стяуа» (Румунія, Бухарест). 1:0. «Шальке-04» (Німеччина, Гельзенкірхен) — «Базель» (Швейцарія). 2:0.
«Челсі» — 12, «Шальке-04» — 10, «Базель» — 8, «Стяуа» — 3.
Група F. «Марсель» (Франція) — «Боруссія» (Німеччина, Дортмунд). 1:2. «Наполі» (Італія, Неаполь) — «Арсенал» (Англія, Лондон). 2:0.
«Боруссія» — 12, «Арсенал» — 12, «Наполі» — 12, «Марсель» — 0.
Група G. «Аустрія» (Австрія, Відень) — «Зеніт» (Росія, Санкт-Петербург). 4:1. «Атлетико» (Іспанія, Мадрид) — «Порту» (Португалія). 2:0.
«Атлетико» — 16, «Зеніт» — 6, «Порту» — 5, «Аустрія» — 5.
Група H. «Мілан» (Італія) — «Аякс» (Нідерланди, Амстердам). 0:0. «Барселона» (Іспанія) — «Селтік» (Шотландія, Глазго). 6:1.
«Барселона» — 13, «Мілан» — 9, «Аякс» — 8, «Селтік» — 3.
У Стамбулі позавчора також падав сніг, але не такий сильний, як на день раніше, тому відкладений матч місцевого «Галатасарая» і туринського «Ювентуса» зіграли. Господарі мінімально перемогли (1:0). Це дозволило їм зберегти місце в Лізі чемпіонів, а італійці переходять до Ліги Європи.
Пітерський «Зеніт» встановив своєрідний рекорд змагань з мінімальної кількості очок для виходу до плей-оф з часів присудження трьох пунктів за перемогу, принизливо програвши в завершальному матчі Ліги чемпіонів віденській «Аустрії» (1:4) на її полі.
Йому вдалося потрапити до 1/8 фіналу турніру з лише 6 очками та однією (!) перемогою. Як кажуть, оце так халява. Востаннє з однією перемогою на груповій стадії Ліги чемпіонів до плей-оф виходив шотландський «Рейнджерс» в сезоні 2005/2006. Зазначимо, що до цього рекордним мінімумом для виходу з групи Ліги чемпіонів був показник у 7 очок.
Тепер можна назвати всіх учасників 1/8 фіналу турніру: «Манчестер Юнайтед» (Англія), «Байєр» (Німеччина), «Реал», «Галатасарай», ПСЖ (Франція), «Олімпіакос» (Греція), «Баварія» (Німеччина), «Манчестер Сіті» (Англія), «Челсі», «Шальке-04» (Німеччина), «Боруссія», «Арсенал», «Атлетико», «Зеніт», «Барселона», «Мілан».