Дзюдо. Чеджу (Корея). Гран-прі. Вдало виступили на цьому турнірі українці. «Золото» вибороли Сергій Дребот (вага 73 кг) та Артем Блошенко (100). Друге місце у Вікторії Туркіс (78). Бронзовими призерами стали Георгій Зантарая (66), Кеджау Ньябалі (90), Дмитро Лучин (100), Станіслав Бондаренко (понад 100), Дарина Черняк (48) та Сюзанна Гевондян (57).
Легка атлетика. Белград (Сербія). Чемпіонат Європи (U-23) з кросу. Командні змагання. Чоловіча збірна України здобула «срібло». За нагороди в цій групі боролися 12 команд. Загалом участь в турнірі взяли понад 500 атлетів із 37 країн континенту. Від України виступали Іван Стебков, Дмитро Сірук, Олександр Кузмічов та Ігор Порозов. Вони поступилися лише спортовцям із Великої Британії.
Бокс. Стало відомо ім’я наступного суперника 32-річного харків’янина Сергія Федченка (63,503 кг) в рамках вечора боксу, що відбудеться 14 грудня в Броварах. Раніше повідомлялося, що українець зустрінеться з колумбійцем Ігнасіо Мендосою. Але той відмовився від поєдинку через травму. Мендосу замінить 29-річний Фелікс Лора з Домініканської Республіки, котрий мешкає у Барселоні (Іспанія).
Футбол. Один із провідних гравців київського «Динамо» Денис Гармаш став до роботи в загальній групі, але на полі НСК «Олімпійський» в матчі 6 туру групового етапу Ліги Європи з віденським «Рапідом» 12 грудня точно не з’явиться. Причина — недостатня фізична готовність.
Тренерський штаб, враховуючи думки медиків клубу, вирішив не задіювати футболіста в поєдинку, надавши йому можливість повноцінного планового відновлення.