Свій креативний учинок чоловік приурочив до Дня Ужгорода і 1128-ї річниці заснування обласного центру Закарпаття.

Уже 27 літ Борис Декет, який народився у селі Красна Тячівського району, проживає в Празі. Саме в Чехії вперше став на ролики — 15 років тому, коли йому було 33. Каже, для нього це не тільки спорт, а й хобі, релакс. Зізнається: зробити подібне було його мрією.

Поїздка тривала 11 годин, зазначають в Ужгородській міськраді. За словами Бориса, після 80-го кілометра їхати ставало дедалі важче, «було відчуття задерев’янілості в тілі, надихався вихлопними газами від старих автобусів і вантажівок», які проїжджали вздовж трас, ще й асфальт не всюди сприяв такій поїздці. Та сила волі здолала все — і символічну відстань у 128 км кілометрів пройдено!

Борис, до речі, полюбляє й теніс — настільний і великий, гольф, картинг, їзду на спортивних автомобілях. Тож закликає земляків іти за своїми мріями, навіть коли вони іноді здаються безглуздими чи недосяжними. Чоловік переконаний, що страх — добрий слуга, але поганий друг. Тому своїм прикладом старається підбадьорювати й мотивувати інших до дій — попри перешкоди та в будь-якому віці...

Ужгород.

Фото прес-служби міськради.