Діти з обмеженими можливостями потребують позитивних емоцій і нових форм спілкування як ніхто інший. У цьому переконаний народний депутат України Денис Дзензерський. Тому часто влаштовує для них маленькі свята.

Нещодавно він відвідав дніпропетровську спеціальну школу для дітей з наслідками поліомієліту й ДЦП. Він подякував колективу й висловив підтримку вихованцям школи.

«Завдяки вашим зусиллям діти з особливостями оточені увагою й турботою, життєво необхідною для гармонійного розвитку й самореалізації. На жаль, близько 10% населення планети — інваліди, і з кожним роком ця цифра збільшується. Люди з функціональними обмеженнями мають особливі потреби й протягом життя стикаються з різними труднощами — і побутовими, і соціальними. І наш обов’язок — максимально полегшити їх, нівелювати будь-які обмеження й побудувати світ, рівний для кожного», — зазначив він.

Учні школи-інтернату підготували святковий концерт, який нікого не залишив байдужим. У подарунок від парламентарія молоді таланти одержали солодкі набори, а трудовий колектив — квіти.

 «Такі заходи важливі, щоб діти знали, що в них є друзі. Сьогодні їм подарували свято доброти й людських почуттів. Це необхідно, щоб зі школи діти виходили хорошими, добрими», — сказала директор спеціальної школи для дітей з наслідками поліомієліту й ДЦП Людмила Мусієнко.

А вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, яких регулярно підтримує народний депутат України Денис Дзензерський, відвідали цирк. Посприяли в цьому громадська організація «Світоч» і всеукраїнська благодійна організація «Волонтерське об’єднання «Крила». «У житті кожної дитини має бути якнайбільше приємних і радісних моментів. А цирк — це саме зосередження веселощів, радості й усмішок!» — зазначив Денис Дзензерський.