У Полтаві влаштували благодійний аукціон побачень. Кожен охочий міг виставити на ньому через Інтернет лот — власне фото — та водночас запропонувати якомога більшу суму за побачення з тим, чиє фото сподобалося. 

Стартували з десяти гривень, мінімальний крок для просування до перемоги вимірювався «п’ятіркою». Після відповідної оплати реальні побачення чи, власне, перші зустрічі переможців відбуватимуться за взаємною згодою. Водночас фундатори проекту — представники благодійної ініціативи «Крапелька щастя» — вже підрахували виручку: загалом після аукціону їм на банківську картку та готівкою надійшло 8195 гривень.

Ці кошти витратять на придбання іграшок, солодощів, розвивальних ігор, предметів особистої гігієни для дітей-сиріт, які перебувають в інтернатних закладах обласного центру. Такі подарунки їм зроблять на День Святого Миколая.

У заході взяли участь 148 дівчат і 62 юнаки. До речі, така форма благочинності, що поєднує приємне (можливість познайомитися з ровесниками) з корисним і комусь дуже необхідним, набуває дедалі більшої популярності серед полтавської молоді. З початку нинішнього року в місті організували вже три такі аукціони. Перші два ініціювали студенти, збираючи кошти на лікування юних земляків.