2—3 грудня 2013 року в Тбілісі (Грузія) відбувалося Шосте засідання Парламентської асамблеї ГУАМ, участь в якому взяли представники законодавчих органів країн Балтії, «Вишеградської четвірки», ПА Тюркомовних держав, дипломатичного корпусу, акредитованого у Грузії, а також урядовці та парламентарії країни перебування. Українську делегацію очолив заступник Голови Верховної Ради Руслан Кошулинський (на знімку).

Обговорюючи досвід функціонування Парламентської асамблеї, а також потенціал розвитку ГУАМ, Р. Кошулинський висловив сподівання, «що діалог, який будується в рамках асамблеї і ґрунтується на економічних, соціальних, науково-технічних та культурно-інформаційних інтересах країн—членів ГУАМ, сприятиме наближенню народів наших країн один до одного та позитивно впливатиме на розвиток їх всебічної взаємодії».

Заступник глави українського парламенту подякував усім присутнім за підтримку та вболівання за долю українського народу у зв’язку з подіями, що відбуваються в Україні.

Під час офіційного візиту до Тбілісі Руслан Кошулинський також провів зустрічі з Головою Парламентської асамблеї ГУАМ, заступником Голови Парламенту Грузії Зурабом Абашідзе, заступником Голови Парламенту Молдови Олегом Бодругом, віце-маршалком Сейму Республіки Польща Цезари Грабарчиком та членами делегації Балтійської асамблеї, повідомили у прес-службі заступника Голови Верховної Ради.