Овни. Перед святами слід закінчити розпочаті справи. Можете розраховувати на допомогу друзів та слушні поради від досвідчених колег.

Тельці. Якщо ви відкладали якісь завдання, то цього тижня, керуючись натхненням і сумлінням, зможете виконати їх найкращим чином.

Близнюки. Зорі пророкують період, наповнений творчістю. Проявіть креативність та оригінальність не лише в роботі, а й в оформленні подарунків для близьких.

Раки. На вас чекають приємні сюрпризи від колег та друзів. Відчуєте тепло та затишок у компанії однодумців. Святкова атмосфера надихне на нові мрії.

Леви. Ваші відповідальність та працьовитість будуть відзначені винагородою. Святкові дні подарують незабутні враження, від яких будете в захваті.

Діви. Ваша енергійність задасть правильний ритм. Завдяки новим проектам зумієте розкрити приховані таланти, які допоможуть досягти бажаного.

Терези. Тиждень буде сповнений приємних сюрпризів. Можлива неочікувана, але бажана поїздка. На роботі чекайте на грошовий бонус.

Скорпіони. Ваші гострий розум і здатність правильно розподіляти завдання допоможуть завершити робочі справи і вдало організувати свято вдома.

Стрільці. Тиждень буде вдалим. Завзяті та цілеспрямовані можуть очікувати на грошову винагороду. Гарний настрій забезпечать ще й подарунки під ялинкою.

Козероги. У цей період вас не покидатиме новорічний настрій як на роботі, так і вдома. Можлива несподівана звістка, яка додасть впевненості у вашому майбутньому.

Водолії. Доведіть до ладу розпочаті справи. Незабаром ви поринете у довгоочікуваний відпочинок. Свято в родинному колі надихне й порадує.

Риби. Для вас це період приємних сюрпризів та цікавих подарунків як на роботі, так і вдома. Ваші творчість та креативність допоможуть створити святкову атмосферу.