Понад 60 примірників газети «Голос України» отримуватимуть миколаївські військові, які проходять службу в Центрі підготовки військових частин та підрозділів «Широкий Лан», що дислокується в Миколаївському районі.

Допоміг в організації передплати народний депутат України по 127-му виборчому округу Олександр Пасічний (на знімку). Він вважає, що саме «Голос України» є виданням, яке забезпечує об’єктивне висвітлення ситуації в країні та, зокрема, на фронті; сприяє підвищенню боєздатності бійців і рівню їхньої інформованості про події та тенденції життя в Україні та Миколаївській області.

Полігон «Широкий Лан» — військове містечко, яке є унікальним не лише в Україні, а й в Європі. Адже воно побудовано за найсучаснішими технологіями та повністю відповідає стандартам    НАТО. Широколанівський полігон став достойним місцем для проведення міжнародних військових навчань. Відтепер бійці за допомоги «Голосу України» стануть більш підковані в інформаційному плані задля достойної відсічі агресора і на полі бою, і в гібридній війні.

Фото з відкритих джерел.