Шановні друзі!
Щиро вітаю вас з 22-ю річницею Збройних Сил України.
6 грудня 1991 року Верховна Рада прийняла закони «Про оборону України» та «Про Збройні Сили України». Відтоді цього дня в нашій державі відзначається професійне свято військовослужбовців.
Історія становлення української армії сягає глибини віків, її бойові традиції формувалися у важких війнах — починаючи від полум’яних літ Київської Русі до участі у воєнних конфліктах новітнього часу, що точаться в різних куточках нашої планети. І сьогодні солдати й офіцери Збройних Сил України гідно продовжують героїчну справу своїх дідів і батьків.
Український народ віддає належне своїм синам, які наполегливо відточують ратну майстерність на навчальних полігонах рідної країни та в миротворчих місіях за її межами. Набутий досвід — добра основа для подальшого зміцнення і реформування Збройних Сил, приведення їх потенціалу у відповідність з вимогами та викликами сучасного динамічного і неспокійного світу. Вірю, що Україна матиме мобільну, професійну армію, оснащену сучасним озброєнням та технікою.
Сердечно зичу всім вам щастя, богатирського здоров’я, нових звершень в ім’я України, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу та мирного неба над нашою благословенною землею!
 
Голова Верховної Ради України Володимир РИБАК.