Заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська вручає відзнаку командиру військової частини 3035 Національної гвардії України полковнику Сергію Божку.

З визначною датою захисників привітали посадовці обласної та місцевої влади Луганщини і представники силових структур області.

Заступниця голови Луганської обласної державної адміністрації Катерина Безгинська, звертаючись до воїнів із привітанням, подякувала їм за службу та охорону безпечного життя Луганщини. Відзначаючи особливу роль НГУ у визволенні міст Луганської області, вона зазначила: «Сім років тому бійці Національної гвардії одними з перших опинилися на передовій боротьби за територіальну цілісність України. Низький уклін та вічна пам’ять бійцям, котрі загинули у боях за Батьківщину. Бажаю вам та вашим рідним міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, мирного неба та нових горизонтів».

Виконувач обов’язків керівника Луганської обласної прокуратури Костянтин Караман у привітальному слові до військовослужбовців сказав:

«Дякую вам за виявлені сумлінність та мужність під час виконання бойових завдань. Ваше вірне служіння народу України заслуговує на глибоку повагу, шану та визнання».

За успіхи в службово-бойовій діяльності та в опануванні військової справи кращим із воїнів Національної гвардії вручили відзнаки та нагороди.

Луганська область.

Фото прес-служби Луганської ОДА.