«Динамо» (Україна, Київ) — «Чукарички» (Сербія, Белград). 3:2. Голи: Шапаренко, 70, Буяльський, 72, Вітіньйо, 83 — Раконьяк, 16, Колович, 17. На 70-й хвилині Шапаренко не реалізував пенальті (воротар).

«Динамо»: 1-й тайм — Бойко, Тимчик, Бурда, Сирота, Дубінчак, Бражко, Шепєлєв, де Пена, Антюх, Гармаш, Кулач; 2-й тайм — Бущан, Кендзьора, Боль, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Вітіньйо, Циганков, Ванат (Бєсєдін, 84).

Перший тайм динамівці провалили. І в обороні помилялися, і в атаці не створили жодного моменту. Суперник діяв настирно, чіпко й агресивно. Як наслідок — два забиті м’ячі протягом кількох хвилин. Одне слово, інформації для роздумів море.

А от склад другого тайму діяв значно організованіше і цілеспрямованіше, особливо в атаці. Спершу забив Шапаренко. Щоправда, це було добивання після того, як Микола не реалізував пенальті, призначений за порушення проти Циганкова. Воротар парирував удар, але повторним — динамівець виправив ситуацію.

Рахунок елегантним ударом з льоту після передачі Вітіньйо зрівняв Буяльський. Потім сам бразилець, який вніс свіжий струмінь у гру «Динамо», обвідним ударом низом поцілив у дальній кут. Вольова перемога киян.

Наступний спаринг динамівці зіграють сьогодні, 4 лютого. Їхній суперник — багаторазовий чемпіон Болгарії — клуб «Левський» (Софія). Поєдинок відбудеться на Mardan Stadium, початок — о 16:00 (за київським часом).