Центральна виборча комісія отримала подання щодо включення до складу комісії кандидатур від п’яти політичних партій, депутатські фракції яких зареєстровані в апараті Верховної Ради України поточного скликання: «Слуга народу», «Європейська солідарність», «Опозиційна платформа — За життя», ВО «Батьківщина» та «Голос». Відповідно до закону, по одному представнику від цих політичних сил включаються до складу ОВК без жеребкування.

Ще 17 кандидатур до складу цієї окружної виборчої комісії ввійшли за поданням таких політичних сил: ВО «Батьківщина», «Голос», ВО «Свобода», політичних партій «Сила права», «Слуга народу», ВО «Факел», «Українська стратегія Гройсмана», «Громадянська позиція», «Опозиційна платформа — За життя», «Сила людей», «Європейська солідарність», «Опозиційний блок», «Партія Зелених України», «Сила і Честь», «Партія Шарія», «Соціальна справедливість» та Радикальна партія Олега Ляшка.

За результатами проведеного жеребкування лише кандидатури від політичних партій ВО «Свобода», «Опозиційна платформа — За життя», «Сила і Честь» та «Партії Шарія» не були включені до складу ОВК.

Відтак окружну виборчу комісію у виборчому окрузі № 206 утворено в максимальному складі — 18 осіб. Очолила ОВК представниця політичної партії «Слуга народу» Юлія Кравченко. Заступницею голови стала представниця політичної партії «Голос» Світлана Александрова. Секретарем комісії обрано Наталію Чеботар, яка включена до складу ОВК за поданням політичної партії ВО «Батьківщина».

Тож у складі ОВК на цьому етапі працюватимуть 13 жінок (72 відсотки) та 5 чоловіків (28) вікової категорії від 20 до 70 років

Чернігівська область.