(UNIC). Про це заявив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко (на знімку праворуч) під час робочої зустрічі зі співголовою Міжпарламентської ради Україна–НАТО (UNIC), депутатом Сейму Республіки Польща Міхалом Щербою (на знімку в центрі).

«Разом із паном Щербою ми обговорили шляхи активізації співпраці між нашими державами, зокрема стосовно євроатлантичних прагнень України. Нам важливо перебувати у постійному діалозі та розвивати наші партнерські відносини, а тому, зі свого боку, ми запросили делегацію членів UNIC відвідати Україну у квітні, щоб підготувати доповідь для Парламентської асамблеї НАТО, яка відбудеться вже у травні цього року в Києві», — зазначив Олександр Корнієнко за результатами зустрічі.

Зі свого боку Голова Постійної делегації українського парламенту у ПА НАТО Єгор Чернєв (на знімку ліворуч) додав, що на зустрічі йшлося й про особливості взаємодії з урахуванням ситуації, яка відбувається біля державних кордонів України у зв’язку з російською агресією.

«Нам треба активізувати зусилля всіх партнерів, тому ми домовилися про розширення співпраці, підготовку спільних заяв, доповідей у межах Парламентської асамблеї НАТО, а також про єднання всіх учасників UNIC і представників інших країн Альянсу», — уточнив він.

Окрім того, за словами парламентарія, уже є попередня домовленість про візит делегатів UNIC на Донбас, який може відбутися найближчим часом.

Прес-служба апарату Верховної Ради України. 

Фото з сайту rada.gov.ua