Народний депутат Віктор Янукович (фракція Партії регіонів) вважає, що жодна політична мета не може виправдати ті дії, які призвели до численних жертв людей під час розгону Євромайдану: «Кожен з нас має право обстоювати свою громадянську позицію, але вважаю, що все має бути в рамках закону. В європейському суспільстві не допустимі дії, які призводять до таких страшних наслідків. Жодна політична ідея не варта людських жертв», — заявив Віктор Янукович.

На думку депутата, відповідальність за події несуть усі сторони конфлікту: «Я вважаю, що відповідальність лежить на всіх учасниках подій без винятку. Необхідно провести ретельне розслідування, після якого, впевнений, винні понесуть суворе покарання», — наголосив Віктор Янукович.

Так само, за словами парламентарія, будь-які протиріччя повинні бути дозволені мирним способом, в рамках закону і без людських жертв: «Наша сила — в єдності і усвідомленні того, що на кожному з нас лежить відповідальність за майбутнє нашої країни і наших дітей! Тому тільки мирним шляхом необхідно шукати рішення будь-яких, навіть найгостріших, проблем», — заявив народний депутат Віктор Янукович.

Прес-служба народного депутата Віктора Януковича.