Ці кошти буде витрачено на облаштування збройових кімнат для загонів тероборони та на засоби спецзв’язку між окремими підрозділами.

Голова ОДА Володимир Микита перед початком сесії вручив кожному депутату прапорець із державним гербом України з нагоди державного свята — Дня єднання. А відтак виступив з короткою промовою, в якій наголосив: «Ми — єдині. Ми не здамося ворогові. Оборона — це справа кожного та всіх разом. Ми готові реагувати негайно на будь-які передумови до виникнення надзвичайних ситуацій у регіоні».

Вів засідання голова обласної ради Володимир Чубірко. Він зазначив, що депутати в межах своїх повноважень повинні вирішити вкрай нагальні питання. Далі запросив хвилиною мовчання вшанувати Героїв сьогодення, які віддали життя за свободу і незалежність України.

«На порядку денному — важливі складові: безпека населення, його здоров’я та економіка. Тому першочерговим є забезпечення безперебійної життєдіяльності області на випадок надзвичайної ситуації. Сприяння у створенні і формуванні Сил територіальної оборони та забезпечення приміщеннями і фінансуванням штабів Сил територіальної оборони», — наголосив
В. Чубірко.

На знак єдності депутати виконали гімн України та зробили спільне фото з розгорнутим Державним прапором України.

Ужгород.

Фото прес-служби облради.