Народні депутати України – члени Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики переконані, що агресія Російської Федерації спричинить продовольчу кризу в світі. Вони вимагають - Закрийте небо над Україною!

Народні депутати України – члени Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики – агресія Російської Федерації спричинить продовольчу кризу в світі. Закрийте небо над Україною!
Українські аграрії виходять на поля та вносять добрива навіть в період війни, щоб нагодувати не лише українців, а і весь світ. Світ, який би вже мусив закрити небо над Україною.

Минулого року був зібраний рекордний врожай зернових та олійних культур – 108 млн т. Україна стабільно входила до п’ятірки провідних світових експортерів зернових та зернобобових, а на початку минулого року навіть посіла друге місце за цим показником.

Але ж внаслідок кривавих дій агресора, Україна вже зараз зіткнулася з продовольчою кризою, особливо в містах мільйонних та в тих населених пунктах, де бойові дії не вщухають.

Українська посівна знаходиться під загрозою, наслідки чого відчує весь світ. Частина працівників сільськогосподарських підприємств були змушені долучилися до лав Збройних Сил України та територіальної оборони.

Саме в цей час аграрна спільнота згуртована як ніколи, а Уряд намагається швидко вирішувати проблеми, зокрема із відвантаженням насіння та засобів захисту рослин, щоб оперативно забезпечити проведення посівної компанії в оптимальні строки.
Однак, ми і надалі беззахисні від російського агресора в небі.

Україна готова нагодувати весь світ! Чи готовий світ захистити Україну?

Інформаційне управління