Футбол. Чемпіонат країни. Прем’єр-ліга. 18-й тур. 2 грудня.
«Севастополь» — «Динамо». 1:2.  5 340 глядачів. Рефері — Можаровський (Львів). Голи: Караваєв, 45+3 — Ленс, 19, Мбокані, 70.
Кияни з певною натугою здолали команду, гравці якої отримують значно менші зарплати. Точніше, їм постійно їх затримують протягом місяців. У «Севастополі» нині вакантна посада тренера. Ці обов’язки вперше виконував Сергій Коновалов. До речі, колишній форвард «Динамо» і збірної України.
А ще керівництво кримського клубу відмовилося від послуг кількох досвідчених виконавців. Зокрема, польського півоборонця Маріуша Левандовського, котрого останнім часом почали викликати до збірної Польщі.
Часом запитуєш себе: чого бракує «біло-синім»? Купаються вони, мов сир у маслі. Але їхня гра від цього не покращується. Пригадується, як торік, після яскравого виступу на Євро-2012 у складі збірної Португалії, до «Динамо» перейшов Мігель Велозу. Раділи, що придбали такого класного виконавця. Справді, любо було дивитися на динамівського новобранця. Уболівальники щиро подарували йому тепло своїх симпатій.
Але минав час і якось непомітно дедалі блідіше почав діяти шановний Велозу. Тепер складається враження, що його геть усе задовольняє. І насамперед шикарні фінансові умови. Мігель зрозумів, що можна не рвати пупа, а, як кажуть, тихенько відбувати номер.
Таке саме можна казати про французів Бенуа Тремулінаса та Юнеса Беланда. Не вражає гра австрійця Александра Драговича, нідерландця Жермейна Ленса, чемпіона Африки, нігерійця Брауна Ідейє, його співвітчизника Лукмана Аруну, в якого не все гаразд із дисципліною. Може підвести команду будь-якої миті цей надто темпераментний футболіст.
Але повернемося до матчу в Севастополі. Треба віддати належне гостям. Вони, маючи загальний вищий клас, дотисли суперника і здобули вольову перемогу. Хоча могли не влаштовувати собі клопотів, якби реалізували принаймні частину моментів. Один лише Ленс, котрий відкрив рахунок, міг забити принаймні ще двічі.
А футболісти «Севастополя» заслужили на добре слово. Вони діяли дуже старанно і наполегливо, продемонструвавши гідну гру.